ΚLΙΜΑΤΕΚ

EΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΚΛΙΜΑΤΕΚ εμφανίστηκε το 1997 στην αγορά οικιακού και βιομηχανικού κλιματισμού. Λίγο πριν ολοκληρώσει την πρώτη δεκαετία δραστηριότητας, θεωρείται ήδη μία από τις δυναμικότερες εταιρίες του χώρου, έχοντας διακριθεί ανάμεσα από ανταγωνιστές με παρουσία πολλών δεκαετιών.

Με όραμα την ηγεσία στις παροχές συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, η ΚΛΙΜΑΤΕΚ καλύπτει σφαιρικά την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού. Στο επίκεντρο της δράσης της, παραμένει η γνώση για τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας, όπως επίσης και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος της χώρας. Για το λόγο αυτό, η ΚΛΙΜΑΤΕΚ συνεργάζεται σταθερά με την CARRIER και την TOSHIBA, δύο από τους παγκόσμιους ηγέτες στον χώρο των κλιματιστικών συστημάτων, εξασφαλίζοντας πως τα κλιματιστικά που εγκαθιστούν σέβονται το περιβάλλον και απελευθερώνουν ελάχιστο όγκο ατμοσφαιρικών ρύπων.

Φιλοσοφία της ΚΛΙΜΑΤΕΚ είναι η σύναψη σχέσεων μακράς πνοής με πιστούς, απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Στοχεύοντας σε ένα ισχυρό πελατολόγιο πολυετών συμβολαίων συντήρησης, η ΚΛΙΜΑΤΕΚ δεν περιορίζεται απλώς στην μεμονωμένη εμπορία και εγκατάσταση εξοπλισμών κλιματισμού. Βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε πελάτη της και εξασφαλίζει ένα περιβάλλον εξίσου ευχάριστο και υγιεινό για χρόνια. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και το επιτελείο τεχνικών της ΚΛΙΜΑΤΕΚ βρίσκονται στο πλευρό των πελατών, 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Ο ρόλος της ΚΛΙΜΑΤΕΚ δεν ολοκληρώνεται με την πώληση και την εγκατάσταση ενός συστήματος κλιματισμού. Αυτή είναι μονάχα η αρχή μίας σταθερής, μακροχρόνιας σχέσης. Μίας σχέσης σε κλίμα εμπιστοσύνης.

The weather at Klimatek
°

Τί υπηρεσίες προσφέρει ένα σύστημα κλιματισμού;

Τα σύγχρονα κλιματιστικά καλύπτουν ένα δεδομένο εύρος πολ...

Πόσο απαραίτητη είναι σήμερα η χρήση ενός συστήματος κλιματισμού;

Η καθημερινή ποιότητα ζωής, στο γραφείο, τους χώρους που ...

Latest news

30 May 2020

Tokyo1