ΚLΙΜΑΤΕΚ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία ΚΛΙΜΑΤΕΚ είναι σε θέση να καλύψει όλο το εύρος υπηρεσιών κλιματισμού, προτείνοντας λύσεις σε χώρους οικιακούς, εμπορικούς, δημόσιους και βιομηχανικούς. Οι υπηρεσίες της δεν περιορίζονται στην μεταπώληση ή απλή εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων. Η ΚΛΙΜΑΤΕΚ αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει σφαιρικά την ανάγκη κάθε πελάτη για ένα ιδανικό, υγιεινό περιβάλλον: μελετά τις παραμέτρους κάθε χώρου, φροντίζει για την επιλογή των κατάλληλων συστημάτων και εγγυάται την ορθή εγκατάστασή τους.

Η ΚΛΙΜΑΤΕΚ παραμένει δίπλα στον πελάτη και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, τηρώντας πρωτόκολλο συντήρησης εξοπλισμού, προλαμβάνοντας πιθανές βλάβες και κρατώντας ενημερωμένο το τμήμα ανταλλακτικών. Κάθε πελάτης είναι έτσι σίγουρος, πως θα απολαμβάνει για χρόνια τις υψηλές υπηρεσίες κλιματισμού της ΚΛΙΜΑΤΕΚ.

Η ΚΛΙΜΑΤΕΚ πρωτοπορεί στις after sales υπηρεσίες και τα περιοδικά συμβόλαια συντήρησης, εξασφαλίζοντας πως κάθε πελάτης θα απολαμβάνει για χρόνια τις συνθήκες κλιματισμού που επιθυμεί. Η αποτελεσματικότητα των συστημάτων ΚΛΙΜΑΤΕΚ έχει δοκιμαστεί και έχει κριθεί με απόλυτη επιτυχία στην αγορά, κυρίως χάρη στη συνέπεια και την οργάνωση της ΚΛΙΜΑΤΕΚ απέναντι στους υπάρχοντες πελάτες. Η φιλοσοφία της ΚΛΙΜΑΤΕΚ είναι αυστηρά ανθρωποκεντρική και στηρίζεται σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης.

The weather at Klimatek
°

Τί υπηρεσίες προσφέρει ένα σύστημα κλιματισμού;

Τα σύγχρονα κλιματιστικά καλύπτουν ένα δεδομένο εύρος πολ...

Πόσο απαραίτητη είναι σήμερα η χρήση ενός συστήματος κλιματισμού;

Η καθημερινή ποιότητα ζωής, στο γραφείο, τους χώρους που ...

Latest news

24 Feb 2020

Tokyo1